České dřevěné hračky pro děti

České dřevěné hračky nikdy nevyjdou z módy a děti je prostě milují. Hrály si s nimi děti už před mnoha lety, znají je naše prababičky, babičky, rodiče a oblíbí si je i naše děti. Jsou prostě nadčasové, praktické a hodně toho vydrží. Milujete dřevěné hračky? Nenechávejte si to pro sebe. Ukažte e-shop Drevacek.cz i ostatním.

České dřevěné hračky jsou kvalitní a nezávadné, mají dlouholetou tradici a jsou známé po celém světě. Navíc jsou šetrné k naší planetě. Dřevo je přírodní materiál, který se z přírody získává, zase se do ní může vracet a nijak jej nepoškozuje. Na výrobu hraček ze dřeva se používá obnovitelný materiál, naopak plastové hračky jsou vyrobeny z ropy. Ta už se pomalu stává vytěženou surovinou a bude třeba hledat náhradní zdroj. Doslouží-li plastová hračka, rozkládá se stovky let.

Plastové versus dřevěné hračky

Oproti plastovým hračkám má dřevo velkou trvanlivost. Předností dřeva je vysoká odolnost. Pokud dítě hodí plastovou kostičkou, nebo na ni šlápne, určitě nevydrží tolik, jako ta dřevěná. Navíc nehrozí její zlomení a vznik ostrých hran, o které se dítě může poranit. Dřevo je prostě velmi odolný materiál. Dřevěné hračky mohou sloužit pro sourozence i další generace. Hračky ze dřeva jsou proto výhodnou investicí.

Podpora dětské fantazie i kreativity

Design dřevěných hraček je tradiční, jednoduchý a tak trochu minimalistický. Dává proto dětem velký prostor pro rozvíjení fantazie, představivosti a dotváření vlastní reality. Mohou být čistě přírodní nebo naopak ve výrazných barvách i s veselými motivy. Ty si hravě získají pozornost dětí a plastové hračky se jim nikdy nevyrovnají. Používají se na ně netoxické barvy a dřevo je opracované pěkně dohladka.

Pro zábavu i vzdělávací

Hračky ze dřeva mohou děti mnoho naučit. Často kombinují zábavu a vzdělávání. Ocení je mateřské školy, první stupně základních škol i rodiny s malými dětmi. Může jít o puzzle, výukové sady pro počítání, poznávání tvarů či barev. Nepřekonatelné jsou dřevěné kostky a stavebnice. Hračky ze dřeva nám navíc připomínají naše dětství. Třeba dřevěné domino milují děti i dospělí. Kluci ocení dřevěná autíčka, děvčátka zase třeba domečky pro panenky.

Propagujte s námi dřevěné hračky

Děti od 3 do 5 let, tedy předškolního věku, ocení různé dřevěné skládačky a puzzle, třeba se zvířátky. Učí se poznávat a pojmenovávat vše kolem sebe, rozvíjí si jemnou motoriku, logické a prostorové myšlení. Dřevěné hračky pro děti starší 6 let pomáhají vnést do učení hru. Příkladem jsou třeba dřevné tabule s čísly, magnetické tabule, hodiny nebo počítadla. Momentálně proto hledáme tematické blogy, magazíny a sociální profily maminek i tatínků pro propagaci e-shopu Drevacek.cz. Víme, že české dřevěné hračky mají spoustu předností, které chceme dopřát všem. Pokud se vám naše hračky líbí, nenechávejte si to jen pro sebe.

Přidat komentář